cumpără după categorie

Grunduri

steag

Grund-vopsea special Putzgrund 25 kg

240,00 lei

Grund-vopsea special, diluabil cu apă, cu rol de creștere a aderenței, destinat aplicări pe suprafeţe minerale portante, interioare şi exterioare.

Domeniu de aplicare

Grund alb, cu conţinut de nisip de marmură, cu capacitate bună de aderență și acoperire, destinat grunduirii suprafețelor minerale portante, interioare și exterioare, cum sunt tencuielile minerale și plăcile de ghips-carton.

Strat inițial - punte de aderență - pentru tencuielile pe bază de rășină sintetică, tencuielile pe bază de rășină siliconică, tencuieli pe bază de dispersie silicatică, tencuieli minerale sau Buntsteinputz (tencuială din piatră colorată), facilitând considerabil aplicarea și structurarea acestora.

Folosit, în special, în cadrul sistemelor de termoizolație Capatect conform tabelului (vezi pagina 2). În plus, reduce absorbția de apă a tencuielilor exterioare diminuând penetrarea apei prin defectele tencuielii structurate în tencuiala brută.

Caparol Putzgrund poate fi folosit, de asemenea, ca strat de grund structurat De asemenea, PutzGrund poate fi folosit pentru obținerea de suprafețe colorate și structurate aplicându-se în așa-numita „tehnică de periere”, pentru tehnicile de lazurare cu ArteLazsur şi DecoLasur şi totodată ca un strat de grund pentru Capadecor VarioPutz şi Capadecor CalcinoDekor-Decor.

Proprietăți

  1. componentă a sistemelor de termoizolație Capatect
  2. Rezistent la intemperii, hidrofob, capacitate bună de acoperire, înaltă capacitate de aderență,
  3. pentru finisarea cu tencuieli structurabile
  4. strat de grund pentru Capadecor VarioPutz și Capadecor CalcinoDekor
  5. clasa de diluabil cu apă, ecologic și cu miros redus, nuanțabil în sistem ColorExpress.
  6. Reacția reacție la foc: „neinflamabil” respectiv „greu inflamabil”, în funcție de tipul de sistemul de termoizolație  aplicatCapatect

Material de bază

Dispersie sintetică conform DIN 55945.

S-ar putea sa-ti placa și

3 alte produse din aceeași categorie: