cumpără după categorie

Tehnici Decorative

steag

Vopsea acrilică universală, pentru interior și exterior AMPHIBOLIN DE INALTA PERFORMANTA

190,00 lei

Vopsea acrilică universală, pentru utilizări versatile în interior și exterior.

CANTITATE

Domeniu de aplicare

Vopsea multifuncțională pentru fațade și interioare, cu emisii minime și fără solvenți, cu o aderență deosebit de bună la aproape orice tip de strat suport. Datorită formulei sale speciale, reduce așa-numitul efect de scriere în cazul straturilor nuanțate de vopsea.

La exterior, vopseaua se aplică pe suprafețe netede și ușor structurate, obținându-se vopsitorii rezistente la intemperii, cu o înaltă protecție împotriva noxelor agresivi din aer.

Vopsea universală pentru exterior aplicabilă pe tencuieli din grupa de mortare PII și PIII, beton, zidărie din cărămidă aparentă, plăci de fibrociment, vopsitorii vechi portante, suprafețe zincate, PVC dur, lemn instabil dimensional. Nu este destinată pentru sistemele de termoizolație.

La interior se obțin vopsitorii foarte rezistente la solicitări mecanice, rezistente la frecare, ce păstrează structura straturilor suport peste care este aplicată. Este în special recomandată pe tapetele din fibră de sticlă din gama Capaver ca strat de vopsea cu un grad ridicat de rezistență la solicitări iar, datorită înaltei capacități de reflexie a lumii, pentru zonele slab iluminate: coridoare, casa scării, depozite, ateliere și parcări subterane.

Amphibolin-W este prevăzută cu substanțe active ce protejează stratul de vopsea împotriva atacului și deteriorării provocate de fungi și alge. Prin urmare, nu poate fi folosită în interior.
Proprietăți

    cu aderență foarte bună pe multe tipuri de strat suport
    indice mare de luminozitate
    rezistentă la dezinfectanți
    cu emisii minime și fără solvenți
    rezistentă la ploi torențiale, hidrofob

Material de bază

Dispersie sintetică conform DIN 55945 pe bază de acrilat pur 100%, cu aditiv promotor de aderență la umed pentru obținerea unei aderențe optime.

Referințe specifice

isbn
4002381796059

S-ar putea sa-ti placa și

3 alte produse din aceeași categorie: